Obres i reformes

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat amb la máxima rapidesa.

Un tracte personalitzat i un servei post-venda garantitzat. Disposem d’un equip tècnic i humà amb una àmplia experiència en el sector i una formació continuada, el que ens fa una empresa totalment qualificada per a realitzar el treball sol·licitat.

Energia solar fotovoltaica

Realitzem l’estudi i el pressupost sense compromís. Instal·lem, legalitzem i gestionem la teva subvenció per a tu. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Aerotermia

Tecnologia neta que extreu gratuïtament fins a un 77% de l’energia ambiental de l’aire. Alta eficiència, energia renovable, sostenible, sense combustió… Demana’ns pressupost.

Reformes de cuines

Aquest espai, es on les famílies s’hi passen més estona, és el lloc més important de la casa. Per això, des del canvi més petit fins a una reforma integral, com un canvi d’electrodomèstics, nosaltres t’assessorem i t’oferim els nostres serveis.

Reformes de banys

Només ens has de dir què busques o quina és la teva idea per convertir el teu bany, en l’espai perfecte de la teva llar. Terra radiant, passar de banyera a plat de dutxa, canviar grifería, dividir una pica i transformar-la en dues…

Calderes de Gas

Tècnics amb disposició de l’acreditació d’instal·ladors autoritzats de gas. Instal·lem la teva caldera sense grans obres. Informa’t i demana pressupost.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!