Obres i reformes

Reformes de cuines

Aquest espai, es on les famílies s’hi passen més estona, és el lloc més important de la casa. Per això, des del canvi més petit, com pintar, fins a una reforma integral, com un canvi d’electrodomèstics, nosaltres t’assessorem i t’oferim els nostres serveis.

Reformes de banys

Només ens has de dir què busques o quina és la teva idea per convertir el teu bany, en l’espai perfecte de la teva llar. Terra radiant, canvi de decoració de rajoles, passar de banyera a plat de dutxa, dividir una pica i transformar-la en dues…

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat, amb la máxima rapidesa, un tracte personalitzat i un servei post-venda garantitzat.

Disposem d’un equip tècnic i humà amb una àmplia experiència en el sector i una formació continuada, el que ens fa una empresa totalment qualificada per a realitzar el treball sol·licitat.

Rehabilitació de façanes

Amb el temps, es normal que les parets exteriors de la vivenda es desgastin degut a factors diversos com les inclemències del temps, acumulació de brutícia… Demana’ns pressupost i sorprèn-te!

Sòls i terraces

Tens ganes de recuperar la terrassa que ara tens en desús? O potser ja l’estas gaudint, però necessita alguns retocs… Sigui el que sigui, si tens un projecte, contacta’ns. T’assessorarem perquè els teus desitjos es facin realitat.

Rehabilitacions integrals

Realitzem rehabilitacions integrals d’habitatges i negocis. Ens encarreguem de gestionar tot el procés de reforma i realitzar les tasques de manera eficient per a causar les mínimes molèsties i agilitzar els temps.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!