Avís legal

I. AVÍS LEGAL

Identificació En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L. (ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L.), us informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web electroverdaguer.com .

Denominació: ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L.

Domicili: C Major, 64 – 17700 La Jonquera (Girona)

Telèfon: 972555075

Email: info@electroverdaguer.com

CIF: B55113211

Inscripció registral: Registre Mercantil de GIRONA Tom 2892, Foli 157, Secció 8, Full GI 54305

 

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels continguts sense el permís exprés i per escrit d’ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L.

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió dels drets esmentats per part de ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L., llevat que s’estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització per tal de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc web per utilitzar-los amb fins comercials o per distribuir-los, transformar-los o comunicar-los. ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L., no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquest web com l’ús que es pugui fer de la informació que conté és de l’exclusiva responsabilitat de qui el realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no fer malbé o inutilitzar la informació ia no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L. no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus esforços més grans per evitar-los.

 

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que podeu trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per ELECTRODOMÈSTICS VERDAGUER, S.L., per això no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accediu a aquestes pàgines Web haureu de tenir en compte que les seves polítiques de privadesa poden ser diferents de la nostra.

 

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

Aquest Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que es puguin derivar com a conseqüència del que disposen aquestes disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, les parts se sotmeten al fur corresponent al domicili de l’usuari.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!