Sobre Nosaltres

Electro Verdaguer S.L. és una empresa familiar fundada l’any 1996 amb seu a La Jonquera (Girona). Ens dediquem a instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció, climatització i gas.

Al 2011 ampliem el negoci donant un servei de venda d’electrodomèstics, després de la jubilació dels pares a la botiga que regentaven desde fa més de 40 anys al vell mig de la vila de La Jonquera.

Al 2014 obrim un nou punt de venda de material per a l'instal·lació adreçat al públic professional i particular al polígon Mas Morató.

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat, amb la máxima rapidesa en les intervencions, un tracte personalitzat i un servei post-venda garantitzat.

Disposem d’un equip tècnic i humà amb una àmplia experiència en el sector i una formació continuada, el que ens fa una empresa totalment qualificada per a realitzar el treball sol·licitat.

Electro Verdaguer © 2017

La millor relació qualitat preu

A Electro Verdaguer lluitem sempre per oferir la millor qualitat als nostres clients. Comptem amb els millors professionals especialitzats en els diferents àmbits on donem servei, procurant aconseguir la millor relació qualitat preu.

Més de 10 anys d'experiència

Amb la missió de superar-nos i oferir als nostres clients la nostra experiència en els seus projectes, oferim idees creatives i innovadores per fer realitat els seus somnis. Treballem per trobar la millor solució per les teves necessitats.

El millor equip de professionals

Som conscients que no és facil ofertar tanta diversitat de serveis dins d'una mateixa empresa. Per això tenim un secret: el nostre equip humà. Els nostres professionals, dispostats a ajudar-te amb la seva experiència i professionalitat.

Perfeccionistes i compromesos

Els nostres clients dipositen la seva confiança en els nostres serveis. Es un compromís molt gran que ens prenem molt seriosament. Som compromesos amb els nostres projectes i intentem assolir el màxim nivell de perfecció a tots i cada un d'ells.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!